mei 1, 2016

Dit zijn wij

 

Jan vol 02Mijn naam is Jan Paul Jonker .

Ik ben eigenaar en oprichter van Rijkworden.nu. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken bij SHV als assistent-accountant.

In 1983 ben ik overgestapt naar de Belastingdienst. Daar heb ik gewerkt, zoals dat destijds heette als aanslagregelaar, daarna doorgegroeid van chef, controleur tot inspecteur. De daarvoor benodigde opleidingen heb ik voor een groot deel intern bij de Belastingdienst genoten.

In mijn avonduren studeerde ik fiscaal recht in Tilburg.In 1996 kwam ik tot de conclusie dat ik nog maar weinig van het werk deed waar ik voor opgeleid was en wat ik juist het leukste vond Ik miste het werken met cijfers en het oplossen van financiële/fiscale problemen. Ik ben een eigen advieskantoor begonnen, eerst vanuit de eigen woning, nu al 15 jaar vanuit mijn kantoor in Hilversum.

Rijkworden.nu is een logisch toevoeging aan mijn advieswerk .

Naast het werk, wat ik met passie doe en waar ik veel plezier aan beleef, heb ik als hobby’s fotograferen, lezen, (race) fietsen en mooie reizen maken.

Jan Paul Jonker – Register Belastingadviseur(RB)

 

a3-2

Ik ben Adri de Wit –van Ziel

Na een carrière in de reiswereld van ruim 40 jaar, waar mijn aandacht primair gericht was op budget, omzet en coaching, ben ik 2009, mijn ervaringen in het coachen van mensen verder gaan professionaliseren.

En heb opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke budgettering , lifestyle en loopbaan en verlies coaching. Ik heb succesvol mensen begeleid bij veranderingen in hun financiële leven en carrière. Het geeft mij veel voldoening dat ik mensen kan motiveren op eigen kracht zaken op orde te brengen en te houden en een te begeleiden bij het maken van haalbare plannen en omschrijven van hun doelen. Mijn doelstelling is een  zelfstandige een financieel gezonde toekomst voor wie dat kan en wil: budgetwijsheid.nl is mijn begeleidingspraktijk.

Ik werk ook als vrijwilliger in de schuldhulp verlening. Al deze ervaringen motiveren mij om samen met Jan Paul Jonker en zijn expertise, mensen te trainen en te begeleiden/ ondersteunen het financiële heft in eigen handen te nemen. Mijn hobby’s zijn koken en heel veel lezen en vakantie houden. Plus het  buitenleven en mijn geweldige hondjes. Samen met mijn echtgenoot woon ik op het platteland even buiten Vianen.

Mijn motto, waar de wil is, is de weg naar budgetwijsheid in zicht!

Tot ziens